Kycklingnyheter till grillsäsongen från Lagerbergs

Lagom till sommarsäsongen lanserar vi fyra produkter i årets grillsortiment från Lagerbergs med ny, läcker förpackningsdesign; Lårfilé & kycklingben i mango- och currymarinad, Kycklingbröstfilé med bipackad sweet chili/mango glaze, Hel kyckling, fjärilsstyckad och kryddad med grill & chilismak, BBQ chipotlekryddade drumetter och vingetter med bipackad glaze. Lagerbergs kyckling är alltid producerad med Svensk Fågel. 

Lårfilé & kycklingben i mango- och currymarinad
Färdigpreparerade för grillen med en mango och currykrydda som passar alla åldrar. Klubborna är perfekta för barnen att gnaga på och föräldrarna kan njuta av de lite matigare lårfiléerna.

Kycklingbröstfilé med bipackad sweet chili/mango glaze
Kycklingbröstfiléerna med en rub gjord på Lagerbergs goda grillkrydda, är redo att läggas på grillen och kommer bipackade med en härlig Mango Sweet Chili Glaze i lyxig flaska.Hel kyckling, fjärilsstyckad och kryddad med grill & chilismak
Fjärilsstyckning gör att grilltiden förkortas och att kycklingen blir saftigare och jämnare tillagad – med lyxigare utseende.

BBQ chipotlekryddade drumetter och vingetter med bipackad glaze
Smakrika delade kycklingvingar. Drumetten är den köttiga delen och vingetten den saftiga mittdelen av vingen. Kryddade med BBQ chipotle och med bipackad chipotle- och honungsglaze är de perfekta till sommarens buffé.


Sedan 1965 har Lagerbergs varit synonymt med god och närproducerad kyckling. Vi har våra rötter på Listerlandet i den Blekingska myllan och arbetar enbart med utvalda svenska bönder som kan garantera god omsorg om djur och natur. Lagerbergs kyckling är kläckt, uppfödd och slaktad i Sverige.